Küçük Ev Aletleri

Küçük Ev Aletleri

Awox Küçük Ev Aletleri

 

Küçük Ev Aletleri kategorisinde, Kettle, Cezveler, Çay Makineleri, Tost Makineleri, Blender, Mikser, Ütüler, Süpürgeler, Su Sebilleri, Saç Kurutma Makineleri yer almaktadır. Tüm küçük ev aletleri modellerimizi inceleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz. Küçük Ev Aletleri fiyatlarımız ekonomik fiyatları ve ücretsiz kargo fırsatı imkanı ile dikkat çekmektedir. Türkiye genelinde servis ağımız mevcuttur. Awox Teknik Servis Listesi için ilgili linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Kettle, Su Isıtıcılar, Cezveler

 

Awox Küçük Ev Aletleri Caffein alt kategorinde bulunan ürün çeşitlerimiz, Kettle ( Su Isıtıcılar ) ve Cezve modellerimizi web sitemiz üzerinden inceleyebilir ve online alışveriş yapabilirsiniz. Farklı renk ve modellerde kettle ve cezvemiz mevcuttur. Kettle ve Cezve fiyatlarımızı inceleyebilir ve ücretsiz kargo fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

 

Çay Makineleri

 

Çay Makineleri müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen bir başka ürünümüzdür. Çay keyfi Türk halkı tarafından sıklıkla tercih edilir. Awox Çay Makineleri modellerimiz arasında farklı renklerde, Kırmızı, Koyu Yeşil, Mavi, Yeşil renklerde ve farklı modellerde ürünlerimiz bulunmaktadır, zevkinize uygun bir modelimiz olduğunu düşünüyoruz.

 

Tost Makineleri

 

Tost Makinesi, mutfaklarımızda vazgeçilmez küçük ev aletleri arasında yer almaktadır. Gerek sabah kahvaltılarında sıklıkla tost hazırlamak için kullanıldığı gibi, günün farklı saatlerinde tost veya diğer hızlı atıştırmalıklar hazırlamak için kullanılmaktadır. Mutfak hanımları tarafından çok tercih edilen Awox Tost Makinelerini ilgili kategorimizi ziyaret ederek detaylı inceleyebilir ve online satın alabilirsiniz.

 

Blender

 

Blender, yiyecekleri ve diğer maddeleri karıştırmak, püre etmek veya emülsiyonlaştırmak için kullanılan bir mutfak ve laboratuvar cihazıdır. Sabit bir blender, tabanda bulunan bir elektrik motoruyla çalışan, altta dönen bir metal bıçağı olan bir blender kabından oluşur. Awox Blender modellerimizi ve blender fiyatlarımızı incelemek ve online satın almak için, Küçük Ev Aletleri kategorimizdeki Blender alt kategorimizi ziyaret etmenizi rica ederiz.

 

Mikser

 

Mikser, bileşenleri karıştırarak homojen bir kütle oluşturmak için kullanılan bir cihazdır. Mikser ile yumurta, krema, hamur, kokteyl, mus, omlet, hamur, patates püresi, soslar ve diğer ürünler karıştırılır. Awox Mikser modellerimiz mutfak hanımları ve profesyonel aşçılar tarafından tercih edilen bir ürünümüzdür. Mikser modellerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için ilgili küçük ev aletleri kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ütüler

 

Evlerde en çok kullanılan küçük ev aletleri arasında ütüler yer almaktadır. Ütü küçük ev aletleri arasında en çok kullanılan ürünler arasındadır. Buharlı ve Kablosuz ütü modellerimiz mevcuttur. Awox Ütü Modelleri ve Awox Ütü  Fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için, ütü kategorimizi ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Diğer küçük ev aletleri modellerimizde olduğu gibi, ütü modellerimizde de ücretsiz kargo fırsatlarımızdan yararlanabilir ve online sipariş verebilirsiniz. Küçük Ev Aletleri Online Satış Mağazası üzerinden tüm modellerimizi online inceleyebilirsiniz.

 

Su Sebilleri

 

Sıcak yaz aylarında su sebilleri en çok tercih edilen bir başka ürünümüz. 2 musluklu ve 3 musluklu su sebili modellerimiz mevcuttur. Su sebili, damacana suyunu kullanarak sıcak ya da soğuk su üreten makinelerdir. Ev ve ofislerde pratik kullanım sunan su sebilleri, günlük su ihtiyacımız için sık sık kullanılan cihazlardır. Tüm Su Sebili modellerimizi Küçük Ev Aletleri kategorimizde inceleyebilir ve online satın alabilirsiniz.

 

Saç Kurutma Makineleri

 

Saç Kurutma Makineleri, evlerde en çok kullanılan bir diğer küçük ev aletidir. Hemen hemen her gün kullandığımız saç kurutma makineleri teknolojinin yardımıyla her geçen gün gelişmekte ve yeni modelleri ortaya çıkmaktadır. Bu yenilikler sayesinde ise saçlar daha kısa sürede kurutulduğu gibi şekil vermek çok daha basitleşmekte ve saçlarımız sağlıklı bir şekilde kurutulmaktadır. Saçlarına önem verenlerin vazgeçilmez tercihi, saç kurutma makinelerinin fiyatları da modellerine göre farklılık göstermektedir. Tüm Awox Saç Kurutma Makinesi modellerimizi online alışveriş mağazamız üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

 

Awox Küçük Ev Aletleri olarak Türkiye genelinde yaygın servis ağımız mevcuttur. Ayrıca Küçük Ev Aletleri ürünlerimiz ile ilgili olarak Çağrı Merkezi ve WhatsApp destek hattımız üzerinden bize ulaşabilir ve tüm ürünlerimiz hakkında detaylı billgi alabilirsiniz. Awox Küçük Ev Aletlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

 

Etiketler: küçük ev aletleri,küçük ev aletleri
Ağustos 17, 2020
Listeye dön
Kategoriler
Son Blog Yazıları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

İnternet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için girmiş olduğunuz veriler K.V.K.K kapsamında kayıt edilmektedir. Detaylı bilgi almak için Aydınlatma Metnini inceleyebilirsiniz.